این مجموعه ارزشمند شامل آثاری فاخر از موسیقی ایرانی از استاد ویلون ایران پرویز یاحقی می باشد که ملودی های طلایی و برتر این هنرمند برجسته ی موسیقی کشورمان در ۵ آلبوم با نام ملودی های پارسی منتشر شده است. آلبوم هایی بسیار شنیدنی و لذت بخش از موسیقی اصیل و سنتی ایرانی که در مرکز آن ویلون استاد یاحقی هنرنمایی می کند. در این مجموعه نفیس در کنار ویلون ساز های دیگر از استادان موسیقی ایران همچون : جواد معروفی ، جهانگیر ملک ، فرهنگ شریف و جلیل شهناز نیز حضور دارند که باعث می شود شما یک مجموعه فاخر موسیقی اصیل پارسی را بشنوید و از آن لذت ببرید. هم اکنون از وطن دانلود می توانید این مجموعه ارزشمند و فاخر را با کیفیت اورجینال برای اولین بار با لینک مستقیم دانلود نمایید، امیدواریم مورد پسند شما عزیزان واقع گردد.
Persian Melodies, Yahaghi 1-5 (Instrumental-Violin)

دانلود مجموعه اول
تار ، سنتور ، تنبک
مراجعه به کادر پایین

دانلود مجموعه دوم
پیانو ، تار ، سنتور ، تنبک
مراجعه به کادر پایین

دانلود مجموعه سوم
پیانو ، تار ، سنتور ، تنبک
مراجعه به کادر پایین

دانلود مجموعه چهارم
تار ، سنتور ، تنبک
مراجعه به کادر پایین

دانلود مجموعه پنجم
سنتور ، تنبک
مراجعه به کادر پایین
جهت دانلود از طریق کادر زیر اقدام کنید
ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید
پس از ثبت نام و ورود به سایت اشتراک VIP بخرید
ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید
پس از ثبت نام و ورود به سایت اشتراک VIP بخرید
نممونه آثار موجود در این مجموعه (۱تا ۲ دقیقه ابتدایی)
بعد از انتشار موسیقی های برتر سنتی ایران در سری آلبوم های بدون کلام ” ملودی های سنتی پارسی “ ، اینبار در این پست برای شما همراهان آوای بزرگان مجموعه ی فاخر دیگری از موسیقی ایرانی اینبار نیز به صورت اختصاصی با کیفیت اورجینال خریداری و تهیه کرده ایم که تعلق دارد به استاد ویلون ایران پرویز یاحقی که ملودی های طلایی و برتر این هنرمند برجسته ی موسیقی کشورمان در ۵ آلبوم با نام ملودی های پارسی منتشر شده است.آلبوم هایی بسیار شنیدنی و لذت بخش از موسیقی اصیل و سنتی ایرانی که در مرکز آن ویلون استاد یاحقی هنرنمایی میکند.اما این مجموعه نفیس تر، از آن است زیرا در کنار ویلون ساز های دیگر از استادان موسیقی ایران همچون : جواد معروفی ، جهانگیر ملک ، فرهنگ شریف و جلیل شهناز نیز حضور دارند که باعث می شود شما یک مجموعه فاخر موسیقی اصیل پارسی را بشنوید و از آن لذت ببرید.سانگ سرا شما را به دریافت این مجموعه با کیفیت اورجینال هم اکنون و به صورت اختصاصی دعوت می کند.
درباره این مجموعه
.
[toggle title=”زندگی نامه استاد یاحقی ( کلیک کنید )” state=”close”]زندگی پرویز از کودکی نزد دایی خود حسین یاحقی زندگی میکرد و موسیقی را نزد او آموخت. از کودکی با هنرمندان نامداری نظیر ابوالحسن صبا، مرتضی محجوبی، و علیاکبر شهنازی آشنا شد و مدتی نزد ابوالحسن صبا موسیقی آموخت. او در ۹ سالگی در رادیو نوازندگی کرد. نخستین آهنگ او برای غلامحسین بنان در برنامه گلهای رنگارنگ بود به نام «ای امید دل من کجائی»، که هماکنون نوار آن موجود است. در سال ۱۳۴۲ دختر نوجوانی را به جامعه موسیقی معرفی نمود که مهستی نام گرفت. او در ضمن چند سال زندگی مشترک با حمیرا برای وی آهنگهایی نیز ساخت. از او تکنوازیهای بسیاری در ۵ص. گلها باقیمانده که نوار آن موجود است. وی از بزرگترین بداهه نوازان موسیقی ایرانی میباشد و نام او و جلیل شهناز و حسن کسایی یادآور سه شهنواز بزرگ موسیقی ایران میباشد. به گواهی تاریخ و منتقدان وی بزرگترین ویلنیست تاریخ موسیقی ایران است. سبک نوازندگی او بر بسیاری از نوازندگان، تأثیر گذاشت حتی نوازندگانی که پیش از او ویلن مینواختند. مقایسهٔ سبک نوازندگی تجویدی قبل و بعد از ظهور یاحقی، نشان از تأثیر یاحقی دارد. از تأثیر پذیرفتگان ساز یاحقی میتوان به سیاوش زندگانی، مجتبی میرزاده و بیژن مرتضوی و اسدالله ملک اشاره کرد.
آهنگسازی
آثار پرویز یاحقی دربرگیرنده مجموعههای تکنوازی ویلن، همنوازی و ترانههایی است که با صدای خوانندگان ایرانی در سالهای پیش از انقلاب اسلامی در ایران به ویژه با صدای مرضیه، دلکش، الهه و حمیرا (بیشتر در برنامه گلهای رادیو ایران) خوانده شدهاست؛ از آن جمله: «بیداد زمان» (به رهی دیدم برگ خزان…) ترانهسرا: بیژن ترقی، خواننده: مرضیه «کلبه من» (به سرایم آمد…)، ترانهسرا: بیژن ترقی، خواننده: دلکش «مهر آفرین» (تو ای عشق من…)، ترانهسرا: اسماعیل نواب صفا، خواننده: الهه «نیاز» (میروی اکنون که این سوز نهان…) با صدای الهه «امید جان» (تو ای امید جان من…)، با صدای دلکش «ای فتنه کجایی» (ای خدا از آشیان ماندم جدا…)، ترانهسرا: کریم فکور، خواننده: پوران «مرا نفریبی» (تو بمان…)، ترانهسرا: بیژن ترقی، خواننده: حمیرا
ازدواج با حمیرا
وی در ۳۵ سالگی با پروانه امیر افشاری «حمیرا» (خواننده) ازدواج کرد. ۸ سال بعد حمیرا از او طلاق گرفت. یاحقی برای همسرش تعداد زیادی آهنگ ساخت که اکثر آنها در لیست آهنگهای جاودانه حمیرا قرار گرفتند؛ همانند ترانه «پنجرهای به باغ گل»، «می عاشقانه». پس از طلاق، ارتباط هنری حمیرا با پرویز یاحقی بهطور کامل قطع شد.
هنرمندانی که با پرویز یاحقی بیشترین همکاری را داشتهاند
فضلالله توکل: نوازنده سنتور و آهنگ ساز. در بسیاری از آلبومهای و ترانههای پرویز یاحقی همکاری داشتهاست. جلیل شهناز: نوازنده تار. با پرویز یاحقی در اکثر آلبومهایش همکاری داشتهاست. فرهنگ شریف: نوازنده تار. با پرویز یاحقی در اکثر آلبومهایش همکاری داشتهاست. بیژن ترقی: شاعر اغلب ترانههای ساخته شدهٔ پرویز یاحقی و دوست قدیمی وی سیمین آقارضی: نوازنده چیرهدست قانون، در اکثر هم نوازیها با پرویز یاحقی همکاری داشتهاست. جواد معروفی: نوازنده پیانو و تنظیمکنندهٔ اغلب آهنگهای پرویز یاحقی حمیرا: آهنگسازی برخی از ترانههای وی و همسر سابق پرویز یاحقی دلکش: آهنگسازی برخی از ترانههای وی مرضیه: آهنگسازی برخی از ترانههای وی درگذشت یاحقی در چند سال آخر عمر خود به علت مصدومیت قادر به نوازندگی نبود و این قضیه لطمه روحی شدیدی به او وارد کرد. او در سن ۷۱ سالگی به علت ایست قلبی در خانهٔ خود در تهران درگذشت. او را در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپردند.[/toggle]
درود بر شما اشتراک نامحدود طبق قوانین سایت معمولا بیشتر از یکسال تاریخ اعتبار دارد و با توجه به هزینه…
درود و خسته نباشید خدمت شما من قبلا اشتراک نامحدود خریداری کردهام اما در حال حاضر امکان دانلود برای من…
درود بر شما فایل ها بررسی شدن و هیچگونه مشکلی برای دانلود ندارن لطفا جهت دسترسی به آرشیو ها اشتراک…
درود بر شما کیفیت از 128 تا 320 بستگی به کیفیت اورجینال آلبوم دارد
سلام وقت بخیر احتمالا از روی سرور حذف شده باشن بررسی میشه در صورت وجود مشکل برطرف خواهد شد
سلام میشه لینک داخل مطلبو چک کنید.برای من مشکل داشت.ممنون
درود بر شما
در اسرع وقت اصلاح میشه
با تشکر از اطلاع رسانی شما
سلام
لینک این مطلب چک شد و هیچ مشکلی نداشت